Поръчка

Вашата кошница
0 артикула

Продукти / Магазин

Продукти по азбучен ред

Търсене

Начало  /  Хранителни добавки  /  Финалин-слим - билки за отслабване

Финалин-слим - билки за отслабване

СЪКРОВИЩАТА ОТ ИЗВОРА

От дълбока древност мъдрите хора се ползват от природните дарове.
Всеки може да постигне съвършенството, ако се вслуша в гласа на природата!

Тази билкова комбинация заедно с подходящ хранителен режим ще ви даде така желаната от нас прекрасна фигура и жизнен тонус. Освен това би било прекрасно да спазваме и следното:

Всекидневно трябва да се ходи пеш по час-час и половина. Човек трябва да се движи на чист въздух, да прави гимнастика, да спи на отворен прозорец или в добре проветрена стая  и често да предприема продължителни излети, за предпочитане в планината целогодишно. Не е препоръчителна продължителност на съня над 7-8 часа.

Състав: Камшик (Herba Agrinioniae) стрък 13 гр.; блатен тъжник (Filipendula ulmaria) стрък и корен 13 гр; Борови (Turiones Pini) връхчета 13 гр; Исландски лишей(Getraria islandica) талус 13 гр; Черница (Morus nigra) лист 12 гр; Мечо грозде (FoHa Uvae-ursi) лист 12 гр; Орех (Folia Juglandis) лист 12 гр.

Начин на употреба: Едно пакетче от сместа (10 гр.) се запарва с 550 мл. вряща вода. Ври на тих огън 10 минути. След това се прецежда Желателно през марля).Подслажда се с мед и лимон по желание. Пие се 3 пъти дневно 20 мин. преди хранене по 75 мл.

Предназначение: За възрастни и деца над 7 години.

Спомага благоприятната обмяна на веществата в организма. Подпомага имунната система.

Условия на съхранение: Да се съхранява на защитено от пряка светлина и топлина място при температура на въздуха до 20°C и влажност до 70 %. 

На вниманието на потребителя: Виж най-добър до ! Да не се превишава препоръчаната дневна доза!

Да се пази на места, недостъпни за деца! Да не се употребява от бременни и кърмещи жени! Хранителната добавка не може да замести разнообразното хранене! Хранителната добавка не е лекарствено средство!Не води до пристрастяване. Добре взаимодейства с всички хранителни, диетични и лекарствени режими.

Съдържа: Смес от сухи билки: 100 гр. - 10 пакетчета по 10гр. Поради спецификата на сместта, от едно пакетче (10гр.) се получава отвара за 2 дни, която се съхранява на хладно място (хладилник). Една цяла опаковка от сместа (100гр.) е достатъчна за 20 дни.

Размери на опаковката: 95/140/80мм. - Ш/В/Дпринт версия