Поръчка

Вашата кошница
0 артикула

Продукти / Магазин

Продукти по азбучен ред

Търсене

Начало  /  Хранителни добавки  /  Антистресалин - билки против стрес

Антистресалин - билки против стрес

СЪКРОВИЩАТА ОТ ИЗВОРА

От дълбока древност мъдрите хора се ползват от природните дарове.
Всеки може да постигне здраве, жизненост и дълголетие, ако се вслуша в гласа на природата!

Тази билкова комбинация заедно с подходящ хранителен режим ще ви даде спокойствие и жизнен тонус. В така забързаното ежедневие все повече се нуждаем от глътка спокойствие. Отварата от тази билкова смес ще ви даде точно това.

Освен това би било прекрасно да спазваме и следното:

Всекидневно трябва да се ходи пеш по час-час и половина. Човек трябва да се движи на чист въздух, да прави гимнастика, да спи на отворен прозорец или в добре проветрена стая  ичесто да предприема продължителни излети, за предпочитане в планината. Не е препоръчителна продължителност на съня над 7-8 часа.

Състав: Босилек (Herba Bailici) лист и цвят 20 гр.; Върбинка (Herba Verbanae) стрък 10 гр.; Страшниче (Herba Trichomanis) стрък 20 гр.; Глог (Flores Grataegicum folio) цвят и лист 5гр.; Глог (Fructis Grataegi) плод 5 гр; Липа (Flores Tiliaecum bracteis) цвят 10 гр; Маточина (Folia Melissae) лист 10 гр; Риган (Herba Origani) стрък 10 гр., Хмел (Strobili Lupuli) шишарки 10гр.;Портокал (Citrus Sinensis) кори 20гр.

Начин на употреба: Едно пакетче от сместа (12 гр.) се запарва с 500 мл. вряща вода. Кисне 10 часа. След това се прецежда - желателно през марля. Подслажда се с мед и лимон по желание. Пие се 3 пъти дневно 20 мин. преди хранене по 75 мл.

Предназначение: За възрастни и деца над 7 години.

Действа благоприятно на нервната система. Оказва благоприятно въздействие върху имунната система.

Условия на съхранение: Да се съхранява на защитено от пряка светлина и топлина място при температура на въздуха до 20°C и влажност до 70 %. 

На вниманието на потребителя: Виж най-добър до ! Да не се превишава препоръчаната дневна доза!

Да се пази на места, недостъпни за деца! Да не се употребява от бременни и кърмещи жени! Хранителната добавка не може да замести разнообразното хранене! Хранителната добавка не е лекарствено средство!Не води до пристрастяване. Добре взаимодейства с всички хранителни, диетични и лекарствени режими.

Съдържа: Смес от сухи билки: 120 гр. - 10 пакетчета по 12гр.

Поради спецификата на сместта, от едно пакетче (12гр.) се получава отвара за 2 дни, която се съхранява на хладно място (хладилник). Една цяла опаковка от сместта (120гр.) е достатъчна за 20 дни.

Размери на опаковката: 95/140/80мм. - Ш/В/Д

Добави в кошницата
5.98 лв.


принт версия


Всички цени са с включено ДДС