Поръчка

Вашата кошница
0 артикула

Продукти / Магазин

Продукти по азбучен ред

Търсене

Начало  /  Хранителни добавки  /  Имуналин - билкова смес за имунната система

Имуналин - билкова смес за имунната система

Имуналин - смес от сухи билки по Петър Димков за укрепване на имунната система.

Според Народната медицина тази  комбинация от  билки подсилва функционирането на имунната система. Има индиректен благоприятен ефект върху целия организъм.

Имунната система е естественият щит на организма срещу болестите. Вроден имунитет имат всички растения и животни. Разстройствата във функционирането на тази система могат да доведат до автоимунни заболявания, възпалителни заболявания и рак. Когато тя е по-слабо активна от нормалното, това води до повтарящи се и животозастрашаващи инфекции.

За предотвратяване разстройствата на имунната система е необходимо пълноценно и разнообразно хранене, състоящо се от прием на естествени храни богати на витамини и минерали (плодове и зеленчуци), правилен режим на натоварване и сън и чести разходки на чист въздух. Физическото натоварване през зимата сред природата на открито и практикуването на спортове през този период силно благоприятстват за усилване и укрепване на имунитета.

Състав: Камшик (стрък) - Herba Agrinioniae, Борови Връхчета – Turiones Pini, Босилек - Herba Basilici, Бъз (цвят) – Sambucus Nigra, Глог (цвят) Fiores Crataegi, Омайниче /зайча стъпка (стрък) - Geum urbanum L., Исландски Лишей - Cetraria Islandica, Мащерка (стрък и цвят) - Herba Serpylli, Орех (лист) - Folia Juglandi, Пача Трева (стрък) – Herba Polygoni Avicularis, Блатен Тъжник/Спирея (HB. Filipendula Ulmarae.

Съдържа: 10 пакетчета по 12гр. Поради спецификата на сместа ,от едно пакетче (12гр.) се получава отвара за два дни, която се съхранява на хладно място (хладилник).

Една цяла опаковка (120гр.) от  билковата комбинация е достатъчна за 20 дни.

Начин на употреба:  1 пакетче/12гр./ от сместа се запарва с 600 мл. вряща вода и на тих огън ври 15 минути. Прецежда се и се пие  3 пъти дневно 10 мин. преди хранене по 75 мл (за деца наполовина), Подслажда се с мед и лимон на вкус.

Предназначение: За възрастни и деца.

Условия за съхранение: Да се съхранява на защитено от пряка слънчева светлина и топлина място при температура на въздуха до 20°C  и влажност до 70%.

На вниманието на потребителя: Виж най-добър до! Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Да се пази на места недостъпни за деца. Да не се употребява от бременни и кърмещи жени. Хранителната добавка не може да замести разнообразното хранене! Хранителната добавка не е лекарствено средство. Не води до пристрастяване. Добре взаимодейства с всички хранителни, диетични и лекарствени режими.

Размери на опаковката: 95/140/80мм. - Ш/В/Д

 

 

Добави в кошницата
5.18 лв.


принт версия


Всички цени са с включено ДДС