Поръчка

Вашата кошница
0 артикула

Продукти / Магазин

Продукти по азбучен ред

Търсене

Начало  /  Хранителни добавки  /  Астмалин - билки за астма

Астмалин - билки за астма

Билките за АСТМА намаляват хиперактивността на бронхите и алвеолите по отношение на провокиращи фактори. Повлиява спазъма на гладката мускулатура.

Намалява пристъпния задух и сухата, мъчителна кашлица. Намалява стягането и тежестта в гърдите. Повишава защитните сили на организма и предпазва от астматични пристъпи.

Състав:

Босилек (Ocimum) лист и цвят 15гр.; Бял равнец (Achilea millefolium) цвят 15гр.; Живовляк Широколистен (Plantago major) лист 15гр.; Подбел (Tussilago farfara) лист 15гр.; Топола (Populus) лист 15гр.; Салвия (Salvia лист и цвят 15гр.;  Лен (Linum usitatissimum) семе 50гр..

Съдържа: Смес от сухи билки: 140 гр. - 7 пакетчета по 20гр.

Начин на употреба:

Един пакет от сместа /20гр./ се запарва с 600 мл. вряща вода, добавят се 2 супени лъжици пчелен мед и на тих огън ври около 10 минути. Прецежда се (желателно през марля). Пие се 3 пъти дневно 20 минути преди хранене по 175 мл. Пие се до 2 месеца след изчезване на симптомите.

Предназначение:

За възрастни и деца над 7 години. Действа благоприятно на дихателните пътища. Намалява риска при отделяне на секрети и спазми. Подпомага дейността на лигавицата на горните дихателни пътища и дихателни структури. Като допълнително подпомага дихателните органи от възпалителни и алергични процеси при сезонни и системни нарушения на дишането и при нарушена имунна защита.

Условия на съхранение:

Да се съхранява на защитено от пряка светлина и топлина място при температура на въздуха до 20°C и влажност до 70 %. 

На вниманието на потребителя: 

Виж най-добър до ! Да не се превишава препоръчаната дневна доза!

Да се пази на места, недостъпни за деца! Да не се употребява от бременни и кърмещи жени! Хранителната добавка не може да замести разнообразното хранене! Хранителната добавка не е лекарствено средство!Не води до пристрастяване. Добре взаимодейства с всички хранителни, диетични и лекарствени режими.

Логистична информация за търговеца на едро: 

Опаковка нето тегло: 140 гр.

20 броя в кашон  

 принт версия