Подаръчен комплект АЛИН

Подаръчен комплект АЛИН

Съдържание:

  • Книга: Самодивска сватба, автор: Гергана Траянова
  • Еньовче стрък, 50 гр.
  • Мурсалски чай с конец, 30 гр.
  • Мащерка стрък, 50 гр.
  • Брошура с информация за билкови продукти АЛИН

Цена: 28 лв.
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

ОПИСАНИЕ

В книгата “Самодивска сватба” на фона на тайнствени гори и планини, народни легенди и герои със самобитни характери се пресъздава един магичен свят, изпълнен с любов, героизъм и драматизъм. Свят, който ни връща към вълшебството на народните предания и обичаи, към истинските човешки ценности, трайно закодирани в родовата ни памет.

Потопете се в този магичен, фолклорен свят заедно с топла чаша чай, която ще Ви пренесе директно в уютната и задушевна приРОДНА атмосфера. Всяка една от избраните билки носи със себе си своята свежест и символика:

Билката еньовче е олицетворение на тайнствените български традиции и обичаи, които имат главна роля в сюжета на книгата (за повече информация виж тук):
“Рано рани Слънцето на Еньовден, за да се прости със света, тъй както момата се прощава със своите си, за да влезе в дома на жениха…”

Мурсалският или т.нар. пирински чай обединява в себе си качествата на младия юнак Пирин със своята сила и свойството му да действа в много различни посоки (за повече информация виж тук).

С диво сърце, крехката билка мащерка има едновременно силно и нежно въздействие също като главната ни героиня Горица (за повече информация виж тук).