Чайове за зимата

Чайове за зимата

Зимата дойде и дядо Коледа вече чука на вратата с грижливо подбраните освежаващи чайове на АЛИН. Всяка една от тях крие лечебна сила и обещава година, изпълнена с топли моменти. Подготви се за сезона и се зареди с щипка природна свежест и уют.

 

Каркаде чай филтър, без конец
Чаят от каркаде е богат на антиоксиданти. Спомага регулирането на високото кръвното налягане и нивата на мазнини в кръвта, което го прави изключително полезен при превенцията на сърдечни заболявания.

Маточина чай филтър, без конец
Според народната медицина, маточината има успокоително и спазмолитично действие, поради което се използва за укрепване на нервната система – при мигрена, безсъние, нервна възбуда.

Лайка чай филтър, без конец
В народната медицина лайката се използва освен за успокояване на нервната система, при различни възпалителни процеси и за възстановяване на баланса на храносмилателния тракт.

Мента чай филтър, без конец
Ментата действа освежаващо и има противовъзпалителен и болкоуспокояващ ефект. Препоръчва се при възпалителни заболявания на дихателните пътища и за балансиране на нервната система.

Шипка чай филтър, без конец
Нейните свойства да засилва защитните сили на организма, да повишава жизнения тонус, работоспособността и да активира обмяната на веществата позволяват употребата ѝ при различни инфекциозни заболявания, както и при психическа и/или физическа умора.

Ехинацея чай филтър, без конец
Чаят от ехинацея е известен с благоприятното си действие върху имунната система като помага на организма да се възстанови по-бързо от инфекции и вируси.

Имуналин чай филтър, без конец
Чаят Имуналин подсилва имунната система и има индиректен благоприятен ефект върху целия организъм.

 

Кошницата е само реквизит и не е част от комплекта.